Kako energizirati nakit?

Kada želite energizirati i programirati svoj komad nakita sa željom ili namjerom uzmite si vremena. Odvojite si za to par dana.

Prvo se zapitajte sljedeće…

  • Koji su moji snovi?
  • Koji su moji ciljevi?
  • Što uistinu želim?

Kada dobiješ odgovore na svoja pitanja, zapiši ih. Bilo bi dobro da u tom cijelom procesu nosiš svoj nakit ili ga imaš uz sebe. Složi željenu afirmaciju na temelju odgovora koje si dobio/la i utisni ih u nakit te ih otpusti u univerzum. Ne smiješ biti vezan/a ni opsjednut/a tom idejom. Tvoj nakit će biti tvoj stalni podsjetnik na namjeru/afirmaciju te će dobivati snagu mijenjajući tvoju svijest i frekvenciju. Dok ga nosiš, stalno će te podsjećati na tvoju namjeru.

To nam može uvelike pomoći. Budimo svjesni da nam narukvica ili ogrlica neće riješiti sve naše probleme te da će sve nestati kada ih stavimo.

Oni služe kao naši suptilni pomagači koji nas usmjeravaju ka pozitivnom i podsjećaju nas na našu snagu, naše ciljeve i želje, što će nam pomoći u trenutcima kada nas uhvate negativne emocije, razmišljanja ili neke teške životne situacije. Tada možeš svjesno i smireno s osjećajem ponoviti afirmaciju nekoliko puta da se podsjetiš na svoj cilj i pozitivno stanje duha.

Afirmacija također možeš ponavljati kada je um najotvoreniji. To je ujutro nakon buđenja i neposredno prije spavanja; ako radiš neku duhovnu praksu, možeš neposredno nakon toga. Ponovi afirmaciju 5-7x s jasnim osjećajem i namjerom. To ne smiju biti puke riječi.

Npr. „Ja sam samouvjerena“ – moraš osjećati tu samouvjerenost.

Tako će se tvoja svijest polako i nenaporno mijenjati i ubrzo će to postati stvarnost.

No Comments

Post A Comment

ten − two =