Whisper of Nature | Dragulji Zodijaka “VAGA”
22556
paged,product-template-default,single,single-product,postid-22556,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Dragulji Zodijaka “VAGA”

110.00 kn

Vage su šarmantne, dobronamjerne i velike estete. Vole sklad i ljepotu te uživaju u lijepim stvarima i ugodnom društvu. Znaju biti neodlučne i izbjegavati sukobe. Ova narukvica s tirkizom i krizoprasom im daje više samopouzdanja i odlučnosti, podržava njihovu umjetničku prirodu i diplomatske sposobnosti te pomaže da ostvare poslovne i ljubavne želje.

*samopodesiva narukvica

Opis

Materijali: netretirano poludrago kamenje: tirkiz 6 mm, krizopras 6×8 mm, svila i metalni element od oplemenjenog čelika.

 

Krizopras – Venerin kamen i simbol zemaljske ljubavi. Otklanja nesigurnost, strah i beznađe. Povećava kreativnost i otvara nas prema novim situacijama. Pomaže u prihvaćanju samih sebe i usklađuje naše ponašanje s našim idealima.
Element: voda
Planet: Venera

 

Tirkiz je moćan zaštitnik i iscjelitelj koji donosi sreću, radost i ljubav. Ovaj plavi kamen nam daje mentalnu i spiritualnu jasnoću te balansira muški i ženski aspekt. Tirkiz osnažuje, uklanja stav žrtve te donosi unutarnji mir i radost življenja. Idealan je kamen za putnike i avanturiste jer štiti od svih nevolja i ozljeda te daje hrabrost.
Element: voda
Planet: Venera

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dragulji Zodijaka “VAGA””

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

three + 3 =