Whisper of Nature | Dragulji Zodijaka “OVAN”
22572
paged,product-template-default,single,single-product,postid-22572,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Dragulji Zodijaka “OVAN”

110.00 kn

Ovnovi se ne boje izazova, hrabri su, odlučni i uvijek puni energije. Ponekad su brzopleti, djeluju bez razmišljanja i nedostaje im takta, premda su uvijek dobronamjerni. Lava im pomaže da budu strpljiviji te da imaju veću preciznost i staloženost u djelovanju, dok granat i narančasti aventurin podržavaju njihovu prštavu energiju i entuzijazam.

*samopodesiva narukvica

Nema na zalihi

Opis

Materijali: netretirano poludrago kamenje:  lava 8mm, facetirani narančasti aventurin 6mm i granat 6 mm, svila i metalni element od oplemenjenog čelika.

 

Lava – Ovaj kamen donosi emocionalni balans, ravnotežu Yin I Yang energija. Vulkanski kamen, spoj vatre i zemlje, daje hrabrost, stabilnost, snagu i plodnost. Stabilizira, uzemljuje i povećava fokus i ravnotežu.
Element: vatra
Planet: Mars

 

Granat – kamen ljubavi i strasti.

Narančasti Aventurin – 

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dragulji Zodijaka “OVAN””

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

12 + 8 =