UVJETI PRODAJE

OPĆENITO

 

Kupcem se smatra svaka fizička punoljetna ili pravna osoba koja naručuje i plaća proizvode iz web shopa. Web shop je u vlasništvu Whisper of Nature d.o.o., Miroševečka 106, 10 040 Zagreb. Prihvaćanjem uvjeta prodaje kupac snosi odgovornost o davanju istinitih podataka prilikom kupovine. Primatelj je osoba kojoj se isporučuju kupljeni proizvodi, ne mora biti kupac.

Sve cijene u Whisper webshopu su izražene u hrvatskim kunama (HRK) i odnose se na jedan komad ukoliko drugačije nije naznačeno te su oslobođene od PDV-a po čl.22 st.1. prema zakona o PDV-u. Divine zadržava pravo mijenjanja cijena bez prethodne najave, a primljene narudžbe zadržavaju cijene.

NARUČIVANJE

Da bi izvršili kupovinu putem Whisper webshopa možete ali i ne morate biti prijavljeni korisnik naše web stranice.
Proizvodi se naručuju preko webshopa https://www.whisperofnature.eu ili slanjem upita mailom info@whisperofnature.eu ili telefonski 095 556 4193.

Kada ste popunili narudžbu putem web shopa, roba se smatra naručenom. Whisper shop se obavezuje isporučiti sve proizvode koje u trenutku narudžbe ima na skladištu.

Ukoliko nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, o tome ćemo vas obavijestiti putem emaila ili telefonski i dogovoriti novi rok isporuke, ponuditi zamjenski proizvod ili otkazati narudžbu navedenog proizvoda.

Nakon završetka narudžbe zaprimit ćete mailom potvrdu i račun za uplatu (plaća se virmanom ili općom uplatnicom te e-bankingom. Ukoliko u roku od 3 radna dana niste izvršili uplatu, narudžba će se smatrati otkazanom. U slučaju da ste bili spriječeni izvršiti uplatu unutar 3 dana, a želite proizvode, kontaktirajte nas mailom ili telefonski kako biste rezervirali svoje proizvode.

DOSTAVA

Kupljenu robu šaljemo diljem svijeta bez iznimki.

Na webshopu automatski se izračunava dostava prilikom ubacivanja proizvoda u košaricu.

Rok isporuke van Hrvatske ovisi o zemlji dostave. Rok isporuke za Europu je do 7 radnih dana, za ostale zemlje ( SAD, Kanada, Australija) je od 10 do 21 radni dan.

BESPLATNA POŠTARINA

Za sav nakit slanje standardnim putem (Hrvatska pošta) unutar HR, poštarina je u potpunosti besplatna. Nema minimalne ili maksimalne količine narudžbe kako biste ostvarili besplatnu poštarinu jer je uvijek besplatna.

BRZA DOSTAVA

Brza dostava – pošiljku vam možemo poslati i brzom dostavom. Ukoliko imate poseban zahtjev vezano uz dostavu molimo da nas kontaktirate na mail info@whisperofnature.eu

Moguća je dostava unutar 48 sati po načelu „od vrata do vrata“ putem dostavne službe HP ekspressa ili GLS-a, u tom slučaju cijenu poštarine je potrebno provjeriti mailom. Dostava se plaća prema težini i vrsti pošiljke te nema minimalne vrijednosti narudžbe.

Naručene proizvode šaljemo dostavnom službom Hrvatske pošte unutar 1-4 radna dana od primitka narudžbe tj. vidljive uplate. Ukoliko zbog iznimnih situacija nismo u mogućnosti dostaviti proizvode u navedenom roku, o tome ćemo vas obavijestiti putem e-maila kojeg ste naveli prilikom naručivanja proizvoda.

Odaberite opciju dostave
Prilikom procesa naručivanja robe možete odabrati željeni oblik slanja pošiljke:
* besplatna poštarina unutar HR
* brzo slanje unutar HR
* slanje u zemlje izvan RH

* slanje unutar HR putem TISKA

Ostali oblici slanja robe:
Ukoliko se odlučite za neki drugi oblik slanja robe (osim besplatne poštarine unutar HR) odaberite tu opciju prilikom procesa naručivanja. Iznos poštarine će vam se prikazati prije potvrde narudžbe.

INFORMACIJE O PROIZVODU

 

Svaki proizvod kojeg možete kupiti u WHISPER web shopu opremljen je fotografijama i informacijama o njemu. Fotografije mogu malo odstupati od stvarnog izgleda proizvoda zbog razlike u bojama. WHISPER nakit izrađen je od prirodnog poludragog kamenja i zrna rudrakši koja su potpuno prirodna, stoga je moguće da će vaš proizvod malo odstupati od izgleda proizvoda na fotografiji buduće da je nemoguće pronaći identične komade u prirodi, ali kvaliteta je identična kao proizvoda na slici.
Uz svaki proizvod možete pročitati informacije o materijalima od kojih je izrađen, veličini proizvoda te načinu održavanja i čišćenja istog.

KUPONI I POPUSTI

Svojim vjernim kupcima, fanovima na društvenim mrežama, te osobama prijavljenim u WHISPER newsletter povremeno dajemo kupone za ostvarivanje popusta prilikom kupovine. Kupon je najčešće jedna riječ ili više njih koje trebate upisati prilikom procesa narudžbe u polje za upis kupona. Kada to učinite, kupon će se učitati i automatski će se prikazati cijena s popustom. Kuponi imaju određen rok trajanja i broj korištenja, o tome ćete biti obaviješteni kada zaprimite kupon.

Ukoliko imamo popuste na određene proizvode, uvijek ćete o tome moći pronaći informacije na našoj web stranici. Kraj svakog sniženog artikla biti će prikazan iznos popusta, te izražena cijena s popustom. Ukoliko želite primati u svoj e-mail sandučić novosti o popustima, prijavite se na naš newsletter (klikom LINK u desnom gornjem kutu stranice).

REKLAMACIJE I POVRAT ROBE

 

Reklamacije priznajemo ako su upućene u roku 48 sati od primitka paketa. Reklamacija se ne uvažava ukoliko kupac naruči proizvod a da nije siguran u njegov odabir ili mu se proizvod ne sviđa. Također ne uvažavamo povrat nošene ili korištene robe.

Kupac ima pravo na povrat robe u slijedećim slučajevima:

  • ako je isporučena roba koja nije naručena
  • ako je isporučena roba koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu.

 

Proizvodi koje vraćate moraju biti kompletni, u originalnoj ambalaži sa pripadajućom dokumentacijom. U slučaju povrata, prijevoz robe se ne naplaćuje kao ni troškovi dostave novog proizvoda. U slučaju nemogućnosti isporuke traženih proizvoda Whisper of Nature će nadoknaditi kupcu vrijednost robe koju više nije moguće isporučiti.

 

Povrat robe možete izvršiti na adresu:

 

Whisper of Nature d.o.o.
Miroševečka cesta 106,
10 040 Zagreb
Croatia