ČESTA PITANJA

Ovdje možeš pronaći odgovore na najčešće postavljena pitanja u vezi Whispera. Ukoliko niste pronašli odgovor na pitanje slobodno nam pišite

P: KOLIKO KOŠTA POŠTARINA?

O: Poštarina je besplatna za sav nakit unutar Hrvatske a za međunarodni promet ćete imati uvid prilikom naručivanja. Poštarina za svijeće i čunjiće ćete također imati uvid prilikom naručivanja. U sve cijene je uračunat PDV.

P: KADA MOGU OČEKIVATI SVOJU NARUDŽBU?

O: Pošiljka će biti poslana tek kada je uplata vidljiva na računu. Rok isporuke unutar Hrvatske je od 2 do 5 radna dana (ovisno o mjestu gdje se šalje) od slanja pošiljke. Subotom se ne vrši isporuka te za uplate pristigle petkom, pošiljke predajemo dostavnoj službi u ponedjeljak.

P: ŽELIM PROIZVOD KOJI NIJE U VAŠOJ PONUDI, DA LI MOŽETE NAPRAVITI PROIZVOD BAŠ ZA MENE?

O: Naravno, slobodno nam se javite, Whisper je tu da ispuni sve vaše želje.

P: KAKO KUPOVATI I PLAĆATI?

O: Kupovinu možete izvršiti preko Webshopa ili pošaljite upit na info@whisperofnature.eu. U webshopu moguće je plaćati uplatom na žiro račun.

P: MOGU LI NOSITI VIŠE NARUKVICA OD JEDNOM?

O: Dapače, kada se nosi više narukvica zajedno djelovanje im se pojačava.

P: DA LI SE MOGU KUPATI SA SVOJIM NAKITOM OD RUDRAKŠE?

O: Nakitu ne šteti ako se malo smoči za vrijeme pranja ruku ili suđa. Možeš se s njim kupati i u moru. Naš savjet je da to ne činiš često već da ga skidaš prije kupanja kako bi ti nakit što duže trajao. Ne bi se trebao nositi za vrijeme tuširanja da ne dolazi u dodir sa sapunicom.

P: OD KAKVOG VOSKA SU VAŠE SVIJEĆE NAPRAVLJENE?

O: Whisper svijeće su napravljene od ekološkog voska koji je posebnim postupkom pročišćen od svih štetnih tvari te kao takav nije štetan za zdravlje i okoliš.

P: OD KAKVOG BILJA SU NAPRAVLJENI MIRISNI ČUNJIĆI?

O: Whisper mirisni čunjići su napravljeni od biljaka iz hrvatskog podneblja. Sami beremo, sušimo i obrađujemo biljke kako bi sačuvali sve dragocjene sastojke.

P: VOLJELI BI SURAĐIVATI S VAMA, KAKO MOŽEMO OSTVARITI SURADNJU?

O: Ako ti se sviđaju Whisper of Nature proizvodi i želiš da su dio tvoje ponude u dućanu, yoga centru, galeriji… želiš li ih promovirati putem weba, bloga… ili imaš bilo koji drugi prijedlog, javi nam se i rado ćemo dogovoriti suradnju.