O NAMA

„Whisper of Nature“ je suvremeni brand iz Hrvatske koji spaja ljepotu i namjeru, a iza njega stoje mlade žene, jogine i poduzetnice koje spaja ljubav prema prirodnom, lijepim stvarima i kreativnom izražavanju.

Od samog početka 2013. godine naglasak je na ljepoti dizajna, kvalitetnim prirodnim materijalima i značenju – energiji i pozitivom utjecaju koji svaki proizvod nosi u sebi. Naime, Whisper proizvodi su potpuno prirodni i ručno rađeni, prožeti snagom i ljepotom prirode. Oni potiču balans i sklad duha i tijela te povezanost s prirodom i samim sobom.

 

Kreirali smo tri linije proizvoda koji privlače pozitivnu energiju u život, oplemenjuju životni prostor i vraćaju nas u sadašnji trenutak – NAKIT s kristalima i rudrakšom koji potiče i privlači pozitivne kvalitete (unutarnju snagu, ljubav, samopouzdanje, mir, kreativnost…); TAMJAN I ČUNJIĆI koji će svojim mirisom stvoriti savršenu atmosferu; i SVIJEĆE raznih boja i dizajna koje će ukrasiti i oživjeti vaš prostor te naglasiti dizajn interijera.

Od davnina su se kristali i dragulji koristili ne samo kao ukras već zbog svog pozitivnog utjecaja na duh i tijelo čovjeka. Upravo zato koristimo netretirane kristale i zrna rudrakše čije djelovanje je u potpunosti očuvano. Svaki komad nakita je izrađen s puno ljubavi i pažnje, od visokokvalitetnih kristala i zrna rudrakše, srebra, zlata i svile.

 

Volimo da naši mirisi budu potpuno prirodni te zato pri izradi koristimo isključivo organske sastojke visoke kvalitete (bilje, smole, eterična ulja…), a pri izradi svijeća koristimo eko vosak i pamučni fitilj koji pri izgaranju ne štete zdravlju.

 

Naš brend je za ljude koji žele živjeti svjesno, svjesno biraju sreću i pozitivnost te žele poboljšati život u svakom aspektu. Naši proizvodi im u tome pomažu kao suptilni podsjetnici koje nose na sebi i imaju u svom prostoru te ih tako podsjećaju na pozitivne kvalitete koje žele razviti i privući u svoj život.