Whisper of Nature | Želim i ostvarujem narukvica
23620
paged,product-template-default,single,single-product,postid-23620,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Želim i ostvarujem narukvica

170.00 kn

Narukvica s facetiranim granatom, ametistom i citrinom na bakrenoj žici roskastog sjaja. Pjačava tvoju osobnu energiju i karizmu, budi intuiciju i mudrost te pomaže da uspješno manifestiraš svoje želje.

Opis

Materijali: netretirano poludrago kamenje AA kvalitete: facetirani ametis 5×8 mm, citrin 5x8mm i 8×13 mm granat,  bakrena žica

 

Granat– kamen ljubavi i strasti.
Pomaže nam da slušamo svoj unutarnji glas, svoje srce. Potiče radost i sposobnost da nalazimo ljepota i čaroliju u “malim stvarima” i svemu što nas okružuje. Smatra se sretnim kamenom za ljubav, uspjeh, posao i odnose. Uravnotežuje strast, smanjuje kad je pretjerana, a povecava libido kad ga nedostaje. Daje hrabrost da se suocimo sa izazovima i optimizam.

Element: vatra
Planet: Mars

Ametist– Daje zaštitu, ravnotežu i unutarnji mir i spokoj. Blokira negativnu energiju i zracenja te otklanja negativne emocije poput tuge, žalosti, nemira, straha i zabrinutosti. Pomaže u razvijanju viših stanja svijesti i meditacije. Daje odlucnost i pomaže da odbacimo stare navike te podržava stvaranje novih ideja.
Element: voda
Planet: Jupiter

 

 

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Želim i ostvarujem narukvica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

3 − three =