Whisper of Nature | Yang Narukvica
23623
paged,product-template-default,single,single-product,postid-23623,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Yang Narukvica

250.00 kn

Unikatna narukvica s crnim opsidijanom na sjajnoj bakrenoj žici roskastog sjaja. Kontrastna kombinacija bakra i kristala ide uz sve odjevne kombinacije. Crni opsidijan daje zaštitu, snagu i samopouzdanje.

Okvir narukvice je napravljen od bakrene žice koja je čekićana, potom omotana žicom na kojoj su nanizani biseri.

*Samopodesiva narukvica

 

Nema na zalihi

Opis

Materijali: bakrena žica, netretirani crni opsidijan A kvalitete 6mm

Opsidijan – Moćan kristal zaštite koji neutralizira i upija negativnu energiju iz naše okoline i nas samih. Odlican je u uklanjanju negativnih emocija poput napetosti, ljutnje, tuge, nemira, straha i depresije. Takoder uspješno otklanja stres i napetost, a daje mir, nadu i spokoj. Poboljšava logiku i razmišljanja te tako pomaže da jasnije sagledamo situaciju i donesemo bolje odluke.
Element: vatra
Planet: Saturn

 

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Yang Narukvica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

4 × 4 =