Whisper of Nature | “VILA” SLOBODNOG DUHA
23518
paged,product-template-default,single,single-product,postid-23518,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

“VILA” SLOBODNOG DUHA

110.00 kn

Slobodnog i pustolovnog duha, ova vila širi neobuzdanu životnu radost. Nju vodi srce i plemeniti ideali te se ne obazire previše na pravila i konvencije. Inspirira druge da prošire vidike i budu otvoreni za nova iskustva i učenja.

 

*sammopodesiva narukvica

Kategorije: ,
Opis

Materijali: Netretirano poludrago kamenje: facetirani snježni kvarc 5×8 mm, angelit 6mm, vila s kristlanim krilima, 100% svila.

 

KRISTALI:

 

Snježni kvarc- Simbol jasnoće i nevinosti. Ima nježnu žensku energiju koja umiruje i dovodi nas u balans. Otklanja i neutralizira negativne misli i emocije. Pomaže nam u stvaranju pozitivnog pogleda na život. Jača intuiciju i daje budnost, jasnoću i oštrinu uma te nam pomaže da se bolje snosimo s emotivnim i mentalnim stresom u poslovnim i osobnim odnosima i situacijama. Odličan je za meditaciju, povezuje nas sa spiritualnim, s našim višim jastvom, suptilnom razinom postojanja i našim duhovnim vodičem. Uravnotežuje sve čakre, posebno krunsku. Podržava nas na energetskom nivou i pomaže da budemo centrirani i uravnoteženi. Jako podiže energiju.

Element: vatra

Planet: Mjesec

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati ““VILA” SLOBODNOG DUHA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

7 + thirteen =