Whisper of Nature | “ODVAŽNA” NAUŠNICE
21915
paged,product-template-default,single,single-product,postid-21915,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

“ODVAŽNA” NAUŠNICE

180.00 kn

Odvažno i hrabro idem ususret novim izazovima i pustolovinama i sva vrata mi se otvaraju.

 

Elegantne viseće naušnice s nanizanim perlama turmalina na zlatnoj žici i velikom facetiranom perlom zelenog aventurina u obliku suze. Daju efekt elegancije i glamura te divno ističu konture lica.
Osvježavajuća zelena kombinacija na zlatnoj žici.

Opis

Materijali: netretirano poludrago kamenje A kvalitete: facetirana suza aventurina  12 x 15 mm, 24 K zlato, antialergijske udice

 

Zeleni aventurin je veliki srećonoša koji poboljšava komunikaciju i izražavanje te povećava kreativnost. Donosi optimizam i samopouzdanje te nam pomaže da s lakoćom prevladamo sve prepreke na svom putu.

 

Turmalin je kamen mudrosti i snage te postoji u više boja od kojih svaka ima svoje djelovanje. Rozi turmalin je kamen ljubavi i predanosti. Zeleni turmalin je kamen radosti i suosjećanja. Crni turmalin je kamen zaštite, vitalnosti i samopouzdanja.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati ““ODVAŽNA” NAUŠNICE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

11 − 1 =