Whisper of Nature | Nebeska vatra narukvica
117
paged,product-template-default,single,single-product,postid-117,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Nebeska vatra narukvica

177.00 kn

– za snagu i pozitivnost–

Budi snažan/a i radostan/a, hrabro kroči kroz život osjećajući stabilnost zemlje pod nogama i prostranstvo neba nad sobom. Ova narukvica povećava energiju i elan te će ti donijet snagu, zaštitu i životnu radost.

Element: Vatra vatraVoda voda

Namjera: EnergijaSrećaZaštita

Planet: Mars [icon name=”mars”], Venera [icon name=”venus”]

Očisti
Opis

Materijali: prirodna netretirana lava 8mm, pravi prirodni netretirani tirkiz A kvalitete 6 mm, certificirana prirodna netretirana zrna rudrakše 7mm, sajla, .925 kopča.

* Napomena: Ova narukvica se ne čisti u vodi već na slijedeći način: Čistiti 3 puta godišnje tako da se stavi u sol na 10 sati te se ispere pod mlazom mlake vode; mogu se četkicom očetkati zrna od prašine i nečistoća.

Additional Information
Težina N/A
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Nebeska vatra narukvica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

one × 2 =