Whisper of Nature | “HARMONIJA” NAUŠNICE
21902
paged,product-template-default,single,single-product,postid-21902,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

“HARMONIJA” NAUŠNICE

150.00 kn

Elegantne naušnice s predivnim kamenom amazonitom, ručno opletenim sa srebrnom žicom te facetiranim svjetlucavim gorskim kristalom. Poseban detalj su ručno izrađene udice od ukrasne .925 srebrne žice.

 

Nema na zalihi

Opis

Materijali: netretirano poludrago kamenje A kvalitete: amazonit 20 x 13 mm, facetirani gorski kristal 7 mm, 925 srebro.

 

Amazonit je kamen predivne zeleno-plave boje. To je kristal komunikacije, povjerenja i samopouzdanja. Njegovo djelovanje je umirujuće i iscjeljujuće (pogotovo emotivno), svojim vibracijama jača intuiciju i povećava vitalnost.

 

Srebro je plemeniti metal koji daje zaštitu i umiruje, povezan je s emocijama, ljubavi i iscjeljenjem te privlači obilje i bogatstvo.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati ““HARMONIJA” NAUŠNICE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

4 × 3 =