Whisper of Nature | Jaspisov cvijet ogrlica
15476
paged,product-template-default,single,single-product,postid-15476,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Jaspisov cvijet ogrlica

299.00 kn

*Samo jedan u ponudi.

Jaspis je kamen koji daje ljepotu, gracioznost i snagu. Simbol je mudrosti i vitalne životne energije. Kombinacija crvenog jaspisa i zlatne boje bronce odiše snagom i gracioznošću. Ogrlica je inspirirana nakitom drevnih naroda. Dat će vam jaku volju, odlučnost i izdržljivost, a istovremeno pojačati nježne kvalitete ženskog principa.

Glavni element ogrlice je ručno oblikovan frkanjem, čekićanjem i zavarivanjem elemenata od debele brončane žice te je obogaćen perlama jaspisa koje čine cvijet. Pričvršćen je na ručno izrađen lanac od žice i perli jaspisa.

Dužina: 26 cm

Nema na zalihi

Kategorije: ,
Opis

Materijali: brončana žica, netretirano poludrago kamenje AAA kvalitete: crveni jaspis 5, 8 i 10 mm, zeleni jaspis 8 mm, ručno izrađena kopča.

Additional Information
Težina2 g
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Jaspisov cvijet ogrlica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

9 − six =