Whisper of Nature | Dragulji Zodijaka “VODENJAK”
22545
paged,product-template-default,single,single-product,postid-22545,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Dragulji Zodijaka “VODENJAK”

110.00 kn

Vodenjaci su veliki individualisti, originalni i neobični te vole slobodu. Redovito su ispred svog vremena i uvijek imaju na umu opću dobrobit, no u osobnim odnosima ponekad im nedostaje topline i bliskosti. Ametist im pomaže da se dublje povežu s bliskim osobama, dok labradorit podržava njihovu jedinstvenost i originalne ideje, dajući im hrabrosti i odlučnosti da slijede svoju viziju.

*Samopodesiva narukvica

Opis

Materijali: netretirano poludrago kamenje: labradorit 7 mm i ametist 6mm, svila i metalni element od oplemenjenog čelika.

Ametist- daje zaštitu, ravnotežu i unutarnji mir i spokoj. Blokira negativnu energiju i zračenja te otklanja negativne emocije poput tuge, žalosti, nemira, straha i zabrinutosti.
Pomaže u razvijanju viših stanja svijesti i meditacije.
Daje odlučnost i pomaže da odbacimo stare navike te podržava stvaranje novih ideja.
Element: voda
Planet: Jupiter

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dragulji Zodijaka “VODENJAK””

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

4 + 5 =