Dragulji Zodijaka “STRIJELAC”

110.00 kn

Strijelac je vječni avanturist slobodnog duha i širokih vidika. Veseo je i stalno u pokretu, voli filozofiju i duhovnost. Uvijek je optimističan, no ponekad mu nedostaje fokusa i praktičnosti. U tome mu pomaže lapis lazuli koji daje snažan i fokusiran um, dok mu tirkiz pruža zaštitu i donosi sreću na svim njegovim pustolovinama. Oba kamena su odlična za duhovnost jer bude višu vibraciju uma i svijesti te tako pomažu Strijelcu da ostvari svoje duhovne aspiracije.

*samopodesiva narukvica

Opis

Materijali: netretirano poludrago kamenje: lapis lazuli 8 mm, tirkiz 6 i 8 mm, svila i metalni element od oplemenjenog čelika.

 

Tirkiz je moćan zaštitnik i iscjelitelj koji donosi sreću, radost i ljubav. Ovaj plavi kamen nam daje mentalnu i spiritualnu jasnoću te balansira muški i ženski aspekt. Tirkiz osnažuje, uklanja stav žrtve te donosi unutarnji mir i radost življenja. Idealan je kamen za putnike i avanturiste jer štiti od svih nevolja i ozljeda te daje hrabrost.
Element: voda
Planet: Venera

 

Lapis lazuli simbol je mudrosti i istine, pomaže u postizanju sklada između mentalnog i fizičkog aspekta. Potiče kreativnost, intuiciju te daje stabilnost i duhovni mir. Daje iskrenost i otvorenost te jača prijateljske odnose. Daje jasniju percepciju vlastitih sposobnosti i djelovanja te nam pomaže da donesemo ispravnu odluku u teškim situacijama. Potiče pozitivne emocije poput radosti, a otklanja stres, nervozu, razdražljivost te podiže i održava našu energiju visokom. Štiti od negativnih zračenja.
Element: voda
Planet: Venera

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dragulji Zodijaka “STRIJELAC””

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

two × one =