Dragulji Zodijaka “RIBE”

110.00 kn

Ribe su maštovite, suosjećajne i duhovne. Empatija je kod njih vrlo razvijena i mogu vrlo jasno osjetiti misli, želje i unutarnja stanja drugih. Romantične su i često presramežljive te im može nedostajati praktičnosti i objektivnosti. Amazonit im pomaže da izgrade samopouzdanje, lakše komuniciraju s drugima te izraze svoju kreativnost. Ametist podržava njihovu intuiciju i duhovnost te zajedno s amazonitom pomaže da ispravno sagledaju stvari, bistrog i smirenog uma.

*samopodesiva narukvica

Nema na zalihi

Opis

Materijali: netretirano poludrago kamenje: ametist 8mm, amazonit 6mm, svila i metalni element od oplemenjenog čelika.

 

Ametist- daje zaštitu, ravnotežu i unutarnji mir i spokoj. Blokira negativnu energiju i zračenja te otklanja negativne emocije poput tuge, žalosti, nemira, straha i zabrinutosti.
Pomaže u razvijanju viših stanja svijesti i meditacije.
Daje odlučnost i pomaže da odbacimo stare navike te podržava stvaranje novih ideja.
Element: voda
Planet: Jupiter

 

Amazonit- kamen je koji vraća životnu snagu i elan, produbljuje percepciju te budi osjećaj ljepote i mira. Predivne plave ili plavozelene boje, ovaj kristal povećava samopouzdanje i samopoštovanje te sposobnost komunikacije. Pročišćava, potiče transformaciju i harmonizaciju energije.
Na fizičkom planu djeluje na živčani sustav, kosti i koštani sustav, pomaže kod glavobolja, migrena, jača imunitet i povećava životnu energiju.

Element: voda
Planet: Uran

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dragulji Zodijaka “RIBE””

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

1 × 3 =