Whisper of Nature | Čakre māla
17003
paged,product-template-default,single,single-product,postid-17003,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Čakre māla

329.00 kn

Čakre su energetski centri u našem tijelu kroz koje teče vitalna energija. Kada su usklađene imamo mnoge dobrobiti: visok nivo energije, budan i miran um, životna radost, kreativnost… Svaki kamen predstavlja jednu od čakri te ju aktivira i harmonizira.

S ovom malom aktiviraj svoje energetske centre i postigni sklad uma , duha i tijela te povećaj nivo energije i vitalnosti. Lotosa se smatraju jednim od najsvetijih zrna. Kada se nose kao ogrlica ili narukvica u kombinaciji s rudrakšom, privlače kozmičku energiju i prenose je u tijelo nosioca.

Dužina ogrlice: 50 cm

Element: Eter, Vatra Voda , Zemlja , Zrak

Namjera: DuhovnostEnergijaLjubavSrećaUspjehZaštitaZdravlje

Planet: JupiterMars Merkur Mjesec NeptunPlutonSaturnSunce Uran, Venera 

Opis

Materijali: netretirano poludrago kamenje A kvalitete 6mm: crveni jaspis, narančasti aventurin, žuti kalcit, zeleni aventurin, lapis lazuli, ametist, gorski kristal, netretirana certificirana zrna rudrakše 6-7 mm i lotos, 100 % prirodna svila.

Additional Information
Težina2 g
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Čakre māla”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

twenty + six =