Whisper of Nature | Boginja neba narukvica
17164
paged,product-template-default,single,single-product,postid-17164,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Boginja neba narukvica

185.00 kn

Poput nebeske boginje, zadrži mir i staloženost u svim situacijama i s lakoćom koračaj kroz život. Ova narukvica će ti povećati svjesnost, percepciju i tolerantnost te razviti samopouzdanje. Zaštitit će te na svim nivoima (emotivno, mentalno i fizički), osnažiti i unijeti svjetlo u tvoj život. Pomoći će ti da budeš u dodiru sa sobom i da svoju unutarnju ljepotu izneseš na van.

Element: Voda , Zemlja

Namjera: Ljubav

Planet: Uran

Očisti
Opis

Materijali: netretirano poludrago kamenje A kvalitete: angelit 6 i 8 mm, turmalin kvarc 6mm, 24 K pozlaćene perle 3mm, certificirana prirodna netretirana zrna rudrakše 6-7 mm, sajla, kopčica.

*svi metalni elementi su pozlaćeni 24K zlatom

Additional Information
TežinaN/A
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Boginja neba narukvica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

five + 6 =