Whisper of Nature | Balans DOŠA narukvica
66
paged,product-template-default,single,single-product,postid-66,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Balans DOŠA narukvica

160.00 kn

– za balans duha i tijela –

Kad smo u balansu, osjećamo se puni energije i poleta, mirni i radosni iznutra te spremni za sve izazove… Van ravnoteže skloni smo brizi, strahu, ljutnji, bez energije smo… Ovi kristali pomažu da sve tri doše budu u ravnoteži. Ametist nam daje mir i budi intuiciju, narančasti aventurin donosi vitalnost, kreativnost i emotivni balans, dok granat jača našu volju, daje nam ogromnu snagu te budi životnu radost i strast.

Narukvica će ukloniti napetost, unutarnji nemir i letargiju te vam pomoći da živite u sadašnjosti i ispunite svaki trenutak kreativnošću, srećom i uživanjem.

Element: Vatra , Voda , Zrak

Namjera: Energija, Mir, Sreća

Planet: Jupiter, Mars , Merkur

Očisti
Opis

Materijali: netretirano poludrago kamenje: granat 6 mm A kvalitete, ametist 6 mm, narančasti aventurin 5mm, netretirana certificirana zrna rudrakše 6-7 mm, kopčica, sajla.

*svi metalni dijelovi su 925 srebro

 

Ametist- daje zaštitu, ravnotežu i unutarnji mir i spokoj. Blokira negativnu energiju i zračenja te otklanja negativne emocije poput tuge, žalosti, nemira, straha i zabrinutosti.
Pomaže u razvijanju viših stanja svijesti i meditacije.
Daje odlučnost i pomaže da odbacimo stare navike te podržava stvaranje novih ideja.
Element: voda
Planet: Jupiter

 

Granat– kamen ljubavi i strasti.
Pomaže nam da slušamo svoj unutarnji glas, svoje srce. Potiče radost i sposobnost da nalazimo ljepota i čaroliju u “malim stvarima” i svemu što nas okružuje. Smatra se sretnim kamenom za ljubav, uspjeh, posao i odnose. Uravnotežuje strast, smanjuje kad je pretjerana, a povecava libido kad ga nedostaje. Daje hrabrost da se suocimo sa izazovima i optimizam.

Element: vatra
Planet: Mars

Additional Information
TežinaN/A
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Balans DOŠA narukvica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

14 − 2 =