Whisper of Nature | Dragulji Zodijaka “ŠKORPION”
22554
paged,product-template-default,single,single-product,postid-22554,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,paspartu_enabled,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,columns-4,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Dragulji Zodijaka “ŠKORPION”

110.00 Kn

Škorpioni su jako pronicljivi, strastveni i intenzivni, odlični stratezi koji imaju hladnu glavu u kritičnim situacijama. No ponekad premalo uzimaju u obzir osjećaje drugih i znaju biti previše zatvoreni i samozatajni. U tome im pomaže apatit koji potiče otvorenost i poboljšava komunikaciju na svim razinama, dok turmalin daje puno energije i veliku zaštitu te tako podržava Škorpiona u djelovanju.

*samopodesiva narukvica

Opis

Materijali: netretirano poludrago kamenje: crni turmalin 8 mm, turmalin kvarc 6 mm, apatit 5 mm, svila i metalni element od oplemenjenog čelika.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Dragulji Zodijaka “ŠKORPION””

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

three × three =