Whisper of Nature | UVJETI PRODAJE
nakit, rudrakša, unikatni nakit, srebro, zlato, drago kamenje, kristali, lotos, mala, naušnice, ogrlice, nanognice, naušnice, mirisni čunjići, prirodni mirisi, mirisni štapići, eko svijeće, eko vosak, prirodne svijeće, pokloni, unikatni pokloni, ručni rad
21599
page-template-default,page,page-id-21599,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,paspartu_enabled,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,columns-4,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

UVJETI PRODAJE

OPĆENITO

 

Kupcem se smatra svaka fizička punoljetna ili pravna osoba koja naručuje i plaća proizvode iz web shopa. Web shop je u vlasništvu Whisper of Nature d.o.o., Miroševečka 106, 10 040 Zagreb. Prihvaćanjem uvjeta prodaje kupac snosi odgovornost o davanju istinitih podataka prilikom kupovine. Primatelj je osoba kojoj se isporučuju kupljeni proizvodi, ne mora biti kupac.

Sve cijene u Whisper webshopu su izražene u hrvatskim kunama (HRK) i odnose se na jedan komad ukoliko drugačije nije naznačeno te su oslobođene od PDV-a po čl.22 st.1. prema zakona o PDV-u. Divine zadržava pravo mijenjanja cijena bez prethodne najave, a primljene narudžbe zadržavaju cijene.

NARUČIVANJE

Da bi izvršili kupovinu putem Whisper webshopa možete ali i ne morate biti prijavljeni korisnik naše web stranice.
Proizvodi se naručuju preko webshopa http://www.whisperofnature.eu ili slanjem upita mailom info@whisperofnature.eu ili telefonski 095 556 4193.

Kada ste popunili narudžbu putem web shopa, roba se smatra naručenom. Whisper shop se obavezuje isporučiti sve proizvode koje u trenutku narudžbe ima na skladištu.

Ukoliko nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, o tome ćemo vas obavijestiti putem emaila ili telefonski i dogovoriti novi rok isporuke, ponuditi zamjenski proizvod ili otkazati narudžbu navedenog proizvoda.

Nakon završetka narudžbe zaprimit ćete mailom potvrdu i račun za uplatu (plaća se virmanom ili općom uplatnicom te e-bankingom. Ukoliko u roku od 3 radna dana niste izvršili uplatu, narudžba će se smatrati otkazanom. U slučaju da ste bili spriječeni izvršiti uplatu unutar 3 dana, a želite proizvode, kontaktirajte nas mailom ili telefonski kako biste rezervirali svoje proizvode.

DOSTAVA

Kupljenu robu šaljemo diljem svijeta bez iznimki.

Na webshopu automatski se izračunava dostava prilikom ubacivanja proizvoda u košaricu.

Rok isporuke van Hrvatske ovisi o zemlji dostave. Rok isporuke za Europu je do 7 radnih dana, za ostale zemlje ( SAD, Kanada, Australija) je od 10 do 21 radni dan.

BESPLATNA POŠTARINA

Za sav nakit slanje standardnim putem (Hrvatska pošta) unutar HR, poštarina je u potpunosti besplatna. Nema minimalne ili maksimalne količine narudžbe kako biste ostvarili besplatnu poštarinu jer je uvijek besplatna.

BRZA DOSTAVA

Brza dostava – pošiljku vam možemo poslati i brzom dostavom. Ukoliko imate poseban zahtjev vezano uz dostavu molimo da nas kontaktirate na mail info@whisperofnature.eu

Moguća je dostava unutar 48 sati po načelu „od vrata do vrata“ putem dostavne službe HP ekspressa ili GLS-a, u tom slučaju cijenu poštarine je potrebno provjeriti mailom. Dostava se plaća prema težini i vrsti pošiljke te nema minimalne vrijednosti narudžbe.

Naručene proizvode šaljemo dostavnom službom Hrvatske pošte unutar 1-4 radna dana od primitka narudžbe tj. vidljive uplate. Ukoliko zbog iznimnih situacija nismo u mogućnosti dostaviti proizvode u navedenom roku, o tome ćemo vas obavijestiti putem e-maila kojeg ste naveli prilikom naručivanja proizvoda.

Odaberite opciju dostave
Prilikom procesa naručivanja robe možete odabrati željeni oblik slanja pošiljke:
* besplatna poštarina unutar HR
* brzo slanje unutar HR
* slanje u zemlje izvan RH

* slanje unutar HR putem TISKA

Ostali oblici slanja robe:
Ukoliko se odlučite za neki drugi oblik slanja robe (osim besplatne poštarine unutar HR) odaberite tu opciju prilikom procesa naručivanja. Iznos poštarine će vam se prikazati prije potvrde narudžbe.

INFORMACIJE O PROIZVODU

 

Svaki proizvod kojeg možete kupiti u WHISPER web shopu opremljen je fotografijama i informacijama o njemu. Fotografije mogu malo odstupati od stvarnog izgleda proizvoda zbog razlike u bojama. WHISPER nakit izrađen je od prirodnog poludragog kamenja i zrna rudrakši koja su potpuno prirodna, stoga je moguće da će vaš proizvod malo odstupati od izgleda proizvoda na fotografiji buduće da je nemoguće pronaći identične komade u prirodi, ali kvaliteta je identična kao proizvoda na slici.
Uz svaki proizvod možete pročitati informacije o materijalima od kojih je izrađen, veličini proizvoda te načinu održavanja i čišćenja istog.

KUPONI I POPUSTI

Svojim vjernim kupcima, fanovima na društvenim mrežama, te osobama prijavljenim u WHISPER newsletter povremeno dajemo kupone za ostvarivanje popusta prilikom kupovine. Kupon je najčešće jedna riječ ili više njih koje trebate upisati prilikom procesa narudžbe u polje za upis kupona. Kada to učinite, kupon će se učitati i automatski će se prikazati cijena s popustom. Kuponi imaju određen rok trajanja i broj korištenja, o tome ćete biti obaviješteni kada zaprimite kupon.

Ukoliko imamo popuste na određene proizvode, uvijek ćete o tome moći pronaći informacije na našoj web stranici. Kraj svakog sniženog artikla biti će prikazan iznos popusta, te izražena cijena s popustom. Ukoliko želite primati u svoj e-mail sandučić novosti o popustima, prijavite se na naš newsletter (klikom LINK u desnom gornjem kutu stranice).

REKLAMACIJE I POVRAT ROBE

 

Reklamacije priznajemo ako su upućene u roku 48 sati od primitka paketa. Reklamacija se ne uvažava ukoliko kupac naruči proizvod a da nije siguran u njegov odabir ili mu se proizvod ne sviđa. Također ne uvažavamo povrat nošene ili korištene robe.

Kupac ima pravo na povrat robe u slijedećim slučajevima:

  • ako je isporučena roba koja nije naručena
  • ako je isporučena roba koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu.

 

Proizvodi koje vraćate moraju biti kompletni, u originalnoj ambalaži sa pripadajućom dokumentacijom. U slučaju povrata, prijevoz robe se ne naplaćuje kao ni troškovi dostave novog proizvoda. U slučaju nemogućnosti isporuke traženih proizvoda Divine Energy Park će nadoknaditi kupcu vrijednost robe koju više nije moguće isporučiti.

 

Povrat robe možete izvršiti na adresu:

 

Whisper of Nature d.o.o.
Miroševečka cesta 106,
10 040 Zagreb
Croatia