Whisper of Nature | O NAMA
nakit, rudrakša, unikatni nakit, srebro, zlato, drago kamenje, kristali, lotos, mala, naušnice, ogrlice, nanognice, naušnice, mirisni čunjići, prirodni mirisi, mirisni štapići, eko svijeće, eko vosak, prirodne svijeće, pokloni, unikatni pokloni, ručni rad
21319
page-template-default,page,page-id-21319,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,paspartu_enabled,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,columns-4,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

O NAMA

„Whisper of Nature“ je suvremeni lifestyle brand iz Hrvatske koji spaja ljepotu i namjeru, a iza njega stoje mlade žene, jogine i poduzetnice koje spaja ljubav prema prirodnom, lijepim stvarima i kreativnom izražavanju.

Od samog početka 2013. godine naglasak je na ljepoti dizajna, kvalitetnim prirodnim materijalima i značenju – energiji i pozitivom utjecaju koji svaki proizvod nosi u sebi. Naime, Whisper proizvodi su potpuno prirodni i ručno rađeni, prožeti snagom i ljepotom prirode. Oni potiču balans i sklad duha i tijela te povezanost s prirodom i samim sobom.

 

Kreirali smo tri linije proizvoda koji privlače pozitivnu energiju u život, oplemenjuju životni prostor i vraćaju nas u sadašnji trenutak – NAKIT s kristalima i rudrakšom koji potiče i privlači pozitivne kvalitete (unutarnju snagu, ljubav, samopouzdanje, mir, kreativnost…); TAMJAN I ČUNJIĆI koji će svojim mirisom stvoriti savršenu atmosferu; i SVIJEĆE raznih boja i dizajna koje će ukrasiti i oživjeti vaš prostor te naglasiti dizajn interijera.

Od davnina su se kristali i dragulji koristili ne samo kao ukras već zbog svog pozitivnog utjecaja na duh i tijelo čovjeka. Upravo zato koristimo netretirane kristale i zrna rudrakše čije djelovanje je u potpunosti očuvano. Svaki komad nakita je izrađen s puno ljubavi i pažnje, od visokokvalitetnih kristala i zrna rudrakše, srebra, zlata i svile.

 

Volimo da naši mirisi budu potpuno prirodni te zato pri izradi koristimo isključivo organske sastojke visoke kvalitete (bilje, smole, eterična ulja…), a pri izradi svijeća koristimo eko vosak i pamučni fitilj koji pri izgaranju ne štete zdravlju.

 

Naš brend je za ljude koji žele živjeti svjesno, svjesno biraju sreću i pozitivnost te žele poboljšati život u svakom aspektu. Naši proizvodi im u tome pomažu kao suptilni podsjetnici koje nose na sebi i imaju u svom prostoru te ih tako podsjećaju na pozitivne kvalitete koje žele razviti i privući u svoj život.